тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00
(050) 45-699-00

jquery sliders

 

ВЕЛИКОБРИТАНІЯ

Вихідні в Лондоні (економ)

Вікенд у Лондоні

Запрошуємо у Лондон (без екскурсій)

Запрошуємо у Лондон (3 екскурсії)

Королівські палаци і замки Великобританії (6 екскурсій)

Магічний світ Гаррі Потера

Необхідні документи

Untitled Document

Відповідальний менеджер


Олена Коцюб'як (Музичка)

Skype: Olenameest
omuzychka@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
                (067) 216-99-00
                (093) 006-99-00
                (050) 456-99-00


ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Список документів для оформлення візи у Великобританію

1. Закордонний паспорт, термін дії якого повинен бути 6 місяців після закінчення туру.
2. Оригінал другого діючого паспорта (якщо є) і копію старих недіючих паспортів.
3. 1 фотографія 80% обличчя, не старіше ніж 6 місяців (Розмір 3,5*4,5 см. Фон — білий. Обличчя — максимально відкрите).
4. Заповнена анкета.
5. Ксерокопія всіх сторінок закордонного паспорта.
6. Ксерокопія всіх віз за останні 10 років.
7. Ксерокопія свідоцтв про шлюб, розлучень.
8. Ксепокопія свідоцтв про народження дітей (навіть якщо вони з вами не подорожують).
9. Документ, який підтверджує Ваше працевлаштування — довідка з місця роботи (на офіційному бланку компанії), в якій має бути вказана Ваша посада, дата прийняття на роботу, розмір окладу (за останні 6 місяців), а також фраза: що на період поїздки робоче місце і розмір заробітньої плати зберігається.
10. Підтвердження Вашого фінансового стану: довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписку про рух коштів по рахунку за останні 6 місяців.
11. Копії документів на рухоме і нерухоме майно.

Для приватного підприємця:
1. Закордонний паспорт, термін дії якого повинен бути 6 місяців після закінчення туру.
2. Оригінал другого діючого паспорта (якщо є) і копію старих недіючих паспортів.
3. 1 фотографія 80% обличчя, не старіше ніж 6 місяців (Розмір 3,5*4,5 см. Фон — білий. Обличчя — максимально відкрите).
4. Заповнена анкета.
5. Ксерокопія всіх сторінок закордонного паспорта.
6. Ксерокопія всіх віз за останні 10 років.
7. Ксерокопія свідоцтв про шлюб, розлучень.
8. Ксепокопія свідоцтв про народження дітей (навіть якщо вони з вами не подорожують).
9. Ксерокопія свідоцтва про державну реєстрацію Вашого бізнесу.
10. Ксерокопія свідоцтва платника податків.
11. Квартальний звіт.
12. Документ, який підтверджує Ваше працевлаштування — довідка з місця роботи (на офіційному бланку компанії), в якій має бути вказана Ваша посада, дата прийняття на роботу, розмір окладу (за останні 6 місяців), а також фраза: що на період поїздки робоче місце і розмір заробітньої плати зберігається.
13. Підтвердження Вашого фінансового стану: довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписку про рух коштів по рахунку за останні 6 місяців.
14. Копії документів на рухоме і нерухоме майно.

Для пенсіонерів:
1. Закордонний паспорт, термін дії якого повинен бути 6 місяців після закінчення туру.
2. Оригінал другого діючого паспорта (якщо є) і копію старих недіючих паспортів.
3. 1 фотографія 80% обличчя, не старіше чим 6 місяців (Розмір 3,5*4,5 см. Фон — білий. Обличчя — максимально відкрите).
4. Заповнена анкета.
5. Ксерокопія всіх сторінок закордонного паспорта.
6. Ксерокопія всіх віз за останні 10 років.
7. Ксерокопія свідоцтв про шлюб, розлучень.
8. Ксепокопія свідоцтв про народження дітей (навіть якщо вони з вами не подорожують).
9. Ксерокопія пенсійного посвідчення.
10. Документ, який підтверджує Ваше працевлаштування — довідка з місця роботи (на офіційному бланку компанії), в якій має бути вказана Ваша посада, дата прийняття на роботу, розмір окладу (за останні 6 місяців), а також фраза: що на період поїздки робоче місце і розмір заробітньої плати зберігається.
11. Підтвердження Вашого фінансового стану: довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписку про рух коштів по рахунку за останні 6 місяців.
12. Копії документів на рухоме і нерухоме майно.

Для студентів:
1. Закордонний паспорт, термін дії якого повинен бути 6 місяців після закінчення туру.
2. Оригінал другого діючого паспорта (якщо є) і копію старих недіючих паспортів.
3. 1 фотографія 80% обличчя, не старіше ніж 6 місяців (Розмір 3,5*4,5 см. Фон — білий. Обличчя — максимально відкрите).
4. Заповнена анкета.
5. Ксерокопія всіх сторінок закордонного паспорта.
6. Ксерокопія всіх віз за останні 10 років.
7. Ксерокопія свідоцтв про шлюб, розлучень.
8. Ксерокопія свідоцтв про народження дітей (навіть якщо вони з вами не подорожують).
9. Ксерокопія студентського квитка.
10. Ксерокопія залікової книжки.
11. Довідка з місця навчання.
12. Підтвердження Вашого фінансового стану: довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписку про рух коштів по рахунку за останні 6 місяців.
13. Копії документів на рухоме і нерухоме майно.
14. Від батьків (спонсорів):
- копію паспортів (українські і закордонні — заповнені сторінки).
- документ, який підтверджує працевлаштування — довідка з місця роботи (на офіційному бланку компанії), в якій має бути вказана посада, дата прийняття на роботу, розмір окладу (за останні 6 місяців), а також фраза: що на період поїздки робоче місце і розмір заробітньої плати зберігається.
- підтвердження фінансового стану: довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписку про рух коштів по рахунку за останні 6 місяців.
- копії документів на рухоме і нерухоме майно.
- нотаріально завірена заява про спонсорство.

Для школярів:
УВАГА:
Якщо відсутній проїзний документ, діти повинні бути вписані і вклеєні у паспорт.
1. Закордонний паспорт, термін дії якого повинен бути 6 місяців після закінчення туру.
2. Оригінал другого діючого паспорта (якщо є) і копію старих недіючих паспортів.
3. 1 фотографія 80% обличчя, не старіше чим 6 місяців (Розмір 3,5*4,5 см. Фон — білий. Обличчя — максимально відкрите).
4. Заповнена анкета.
5. Ксерокопія всіх сторінок закордонного паспорта.
6. Ксерокопія всіх віз за останні 10 років.
7. Ксерокопія свідоцтво про народження.
8. Довідка з місця навчання.
9. Підтвердження Вашого фінансового стану: довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписку про рух коштів по рахунку за останні 6 місяців.
10. Копії документів на рухоме і нерухоме майно.
11. Від батьків (спонсорів):
- копію паспортів (українські і закордонні — заповнені сторінки).
- документ, який підтверджує працевлаштування — довідка з місця роботи (на офіційному бланку компанії), в якій має бути вказана посада, дата прийняття на роботу, розмір окладу (за останні 6 місяців), а також фраза: що на період поїздки робоче місце і розмір заробітньої плати зберігається.
- Підтвердження фінансового стану: довідка з банку про залишок на картковому рахунку, виписку про рух коштів по рахунку за останні 6 місяців.
- Копії документів на рухоме і нерухоме майно.
- нотаріально завірена заява про спонсорство.

Важливо:
- всі документи повинні бути перекладені на англійську мову.
- для візи потрібно в паспорті один чистий листок.
- необхідна особиста присутність туриста у Візовому центрі Великобританії (м. Київ) для подання біометричних даних. Діти до 5-ти років звільняються від здачі біометричних даних. Діти 5-16 років повинні приходити на подачу з одним з батьків або з нотаріально довіреною особою.
- Термін розгляду документів (орієнтовно) 21 робочих днів з дати подачі документів у Візовий центр Великобританії. У випадку винекнення питань у Посольства Великобританії можлива затримка видачі візи (до 8 тижнів), а також Візовий центр має право попросити донести додаткові документи.
- З 30 квітня 2013 р. оплата консульського збору відбувається онлайн після заповнення анкети.  Без проведення онлайн оплати дата і час подання документів не будуть підтверджені. 

Документи приймаються в роботу тільки з оплатою консульського збору і 25% вартості туру.

 


https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

https://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/partners2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/hot2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/minimal2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 17.12.2018
           1€=32,61 грн.
           1$=29,04 грн.

  


© 2018, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії