тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00
(050) 45-699-00

jquery sliders

 

Канада

Необхідні документи

Екскурсійні тури

Атлантична Канада
Вся Канада - від океану до океану
Західна Канада, скалисті гори
Untitled Document

Відповідальні менеджери


Олена Коцюб'як (Музичка)

Skype: Olenameest
omuzychka@meest-tour.com.ua

Галина Щенснович
ICQ 489660024
visa@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
                (067) 216-99-00
                (093) 006-99-00
                (050) 456-99-00


ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Список необхідних документів на отримання візи в Канаду

Переклад всіх документів на англ. мову, завірених бюро перекладів - обов'язково 

1. Анкета;

2. Закордонний паспорт (дійсний мінімум 6 місяців після дати повернення з подорожі);

3. Дві фотографії (розмір 3,5 х 4,5- 80% обличчя), зроблені впродовж 6 останніх місяців;

4. Докази наявності засобів на здійснення поїздки (довідка з банку про наявність поточного рахунку на бланку банку з мокрою печаткою; або копія кредитної картки з двох сторін і оригінал чеку з банкомату з вказанням залишку грошових засобів)+рух коштів по рахунку на 6 місяців;

5. Довідка з роботи на фірмовому бланку підприємств з адресою і телефоном підприємства з вказанням посади, заробітної плати і типом відпустки, який вам надається.

Якщо ви одружені — необхідно також довідка з роботи вашого чоловіка/дружини;

Для ПП свідоцтво про державну реєстрацію, ліцензію, довідка з податкової про доходи за останні 6 місяців або з банку про стан вашої бізнес звітності за останні 6 місяців);

Для пенсіонерів: пенсійне посвідчення (копія), довідка з пенсійного фонду за останні 6 місяців;

Для студентів і школярів: довідка з місця навчання, що навчальний заклад не проти поїздки і табель, завірений печаткою школи.

Для дітей будь-якого віку потрібен дитячий проїзний документ!

Неповнолітні діти, які подорожують з одним із батьків чи без батьків надають нотаріально завірену копію одного чи 2-х батьків відповідно, які не виїзджають в Канаду.

6. Ксерокопія свідоцтва про шлюб/розлучення/смерті.

У випадку, якщо Ви не надаєте весь перелік документів, Вам може бути відмовлено у в'їзді в Канаду.

Термін дії довідок — 10 робочих днів.

 


https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

https://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/partners2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/hot2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/minimal2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 20.07.2018
           1€=31,18 грн.
           1$=26,97 грн.

  


© 2018, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії