тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00

jquery sliders

 

Про Португалію

Азорські острови
Алгарве
Мадейра
Порто Санто
Лісабон та Лісабонська рів"єра
Необхідні документи

Untitled Document

Відповідальний менеджер

Христина Марусяк
ICQ 442709152
christine@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
               (067) 21-699-00
               (093) 00-699-00
                

ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Перелік документів для відкриття туристичної візи до Португалії

КОПІЇ ВСІХ ДОКУМЕНТІВ (окрім паспортів), ЯКІ ПОДАЮТЬСЯ В ПОСОЛЬСТВО ПОРТУГАЛІЇ, ПОВИННЯ БУТИ ПЕРЕКЛАДЕНІ НА ПОРТУГАЛЬСЬКУ / АНГЛІЙСЬКА МОВУ.

1.Оригінал закордонного паспорта та копії ВСІХ  (навіть чистих) сторінок.  Ксерокопії повинні бути виконані на аркуші формату А4 з двох сторін по 4 сторінки на кожній стороні.
Паспорт повинен бути дійсний не менше 6 місяців після дати передбачуваного повернення в Україну.
При наявності другого закордонного паспорта - передавати ОРИГІНАЛ та копії ВСІХ сторінок,
Якщо є копія старого паспорта - копії сторінок з позначками (візи, штампи, вписані діти, фото дітей, штампи а / п Бориспіль).

• Якщо в паспорт вписані діти, то з п'ятирічного віку їх фотографії повинні бути обов'язково вклеєні в паспорт (дитина може подорожувати за паспортом батька чи матері тільки до 12 років, з 12 до 18 років у дитини повинен бути свій проїзний документ).
• візи вклеюють тільки на абсолютно чисті сторінки, посольство не ставить візи також на сторінках «особливі відміткі»; при наявності в паспорті чинної шенгенської візи, нову шенгенську візу з іншими датами можна відкрити, тільки анулювавши першу.

Подовжені паспорти не приймаються!   

2. Оригінал внутрішнього паспорта та копії усіх сторінок ( навіть чистих). Ксерокопії повинні бути виконані на аркуші формату А4 з двох сторін по 4 сторінки на кожній стороні.

3. 2 кольорові фотографії (а також і для дітей, якщо їдуть).

• Розмір фотографій не повинен перевищувати 3х4 см і бути зроблені на білому фоні.
• Фотографії повинні бути зроблена не більше, ніж за 6 місяців до подачі документів.
• НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ фото скановані або ті, які не відповідають вимогам посольства
    
4. Довідка з місця роботи

  А) Співробітники держпідприємств і комерційних організацій

Фірмовий бланк з зазначенням назви підприємства, адреси, телефону, підпис директора і головного бухгалтера (якщо турист є директором, підпис ставить заст. Або начальник відділу кадрів) + кругла печатка фірми.
вказати ПІБ туриста, посаду, зарплату + фраза про те, що фірма гарантує співробітникові збереження робочого місця і окладу на час поїздки
рекомендована заробітна плата не менше 3000 гривень на місяць
Довідка про доходи співробітника фірми і сплачені податки за останні 6 місяців. Надається бухгалтерією фірми, в якій працює турист (необхідна тільки для посольства, ні в які інші державні податкові органи інформація з посольства не йде). Надають ВСІ наймані робітники.

  Б) Приватні підприємці надають:

копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця, завірена нотаріально копія патенту або квитанції про сплату єдиного податку, завірені нотаріально,
копія договору оренди (якщо є)
довідка з податкової про доходи за останні півроку - оригінал - ОБОВ'ЯЗКОВЕ!
   В) Для співробітників приватного підприємця:

лист-підтвердження від приватного підприємця, за зразком довідки з місця роботи, засвідчений у нотаріуса, копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця, завірена нотаріально
копія патенту або квитанції про сплату єдиного податку, завірена нотаріально, довідка з податкової про доходи приватного підприємства або підприємця за останні півроку - ОРИГІНАЛ - ОБОВ'ЯЗКОВЕ!

5. Копія трудової книжки (всіх сторінок), завірені мокрою печаткою підприємства, яке видало довідку з місця роботи.


6. Фінансові гарантії

КРЕДИТНА КАРТКА (VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, крім зарплатних карток Visa ELECTRON і аналогічних їм).

А) Копія картки з двох сторін - іменна з підписом клієнта, збігається з підписом в закордонному паспорті. Термін дії картки відповідає термінам туру, не менше 6-ти місяців на момент подачі в посольство.

Б) Довідка з банку про відкриття рахунку та залишок на момент видачі.

Або

ОРИГІНАЛ ТРЕВЕЛ-ЧЕКІВ (ДОРОЖНІХ ЧЕКІВ) + оригінали квитанцій про купівлю (угоду про покупку, з прізвищем туриста і загальною сумою чеків), + оригінали всіх квитанцій банку, в якому придбали чеки + ксерокопії всіх чеків і квитанцій.

Чеки продаються в будь-якому банку, для купівлі потрібно оригінал паспорта (закордонного або внутрішнього).

Сума чеків: для поїздки на тиждень на 1 чол. - 500 євро, при поїздці на 2 тижні - 900 євро. У випадку нестандартних турів прохання використовувати необхідний мінімум - 60 євро на людину в день.

Для дітей (повнолітніх і неповнолітніх) потрібні травел-чеки в тій же кількості, що й на дорослих, для неповнолітніх дітей чеки купують батьки, повнолітні - купують самі. Перевіряйте, щоб чеки були підписані!

А також:

В) Копії документів на власність (квартири, будинки, землі і т.п. - з перекладом, тех. Паспорт на машину - без перекладу)


ДЛЯ непрацюючих дорослих ЧЛЕНА СІМ'Ї:

- Нотаріальне зобов'язання другого чоловіка на забезпечення видатків по перебуванню в Португалії з вказівкою точних дат.


ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:

- Копія пенсійного посвідчення,

- Роздруківка з пенсійного фонду про розмір пенсії (за 6 міс.),

- Фінансові гарантії (див. вище)

- Нотаріальне зобов'язання когось із родичів про те, що витрати по перебуванню в Португалії він повністю забезпечує, вказати дати поїздки, а також бере зобов'язання надає всі довідки з роботи, включаючи копію трудової книжки.


Студенти надають:

- Довідку з місця навчання на офіційному бланку ВНЗ з підписом декана / ректора та печаткою навчального закладу,

 - Фін. гарантії (див. вище)

  - Нотаріальне зобов'язання когось із родичів про те, що витрати по перебуванню в Португалії він повністю забезпечує, вказати дати поїздки, а також бере зобов'язання надає всі довідки з роботи + докази родинного зв'язку (копія св-ва про народження ...)


7. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення / смерть



8. Заповнена анкета

У РАЗІ ПОЇЗДКИ ДІТЕЙ

-Дитячий проїзний документ або закордонний паспорт одного з батьків з вписаними в нього даними дитини (Якщо дитина вписана в закордонний паспорт батьків, наявність 2-х чистих сторінок у розвороті. При запиті уточнювати.)
-2 фото розмір 3x4 см. Кольорові, на білому фоні!
-Копія свідоцтва про народження
-Оригінал довідки з місця навчання (школа, університет)
-Якщо дитина їде з одним з батьків - нотаріально завірений дозвіл другого батька на виїзд дитини. Обов'язкова фраза, що гарантується повернення дитини в Україні після закінчення поїздки - вказати терміни поїздки.
  

УВАГА: ПОСОЛЬСТВО ЗАЛИШАЄ ЗА СОБОЮ ПРАВО вимагати додаткової ДОКУМЕНТИ З метою перевірки наданої ІНФОРМАЦІЇ, А ТАКОЖ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ТУРИСТА НА СПІВБЕСІДУ!

 


http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

http://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/exotic_tour2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 20.11.2017
           1€=31,88 грн.
           1$=27,03 грн.

  


© 2017, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії