тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00
(050) 45-699-00

jquery sliders

 

КИТАЙ

Віза. Необхідні документи

Untitled Document

Відповідальний менеджер

Христина Марусяк
ICQ 442709152
christine@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
                (067) 216-99-00
                (093) 006-99-00
                (050) 456-99-00


ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Документи для оформлення візи в Китай

ОФОРМЛЯЄМО ВІЗУ БЕЗ бронювання готелів і КУПІВЛІ ТУРУ


ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ТУРИСТИЧНОЇ (L) ВІЗИ В КИТАЙ

- Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 6 місяців
УВАГА! Наявність 2-х чистих сторінок обов'язково!
- 1 кольорова фотографія розміром 3.5 х 4.5 см
- Копія 1-ї сторінки закордонного паспорта
- Копії 1-й і 2-й сторінок внутрішнього паспорта громадянина України
- Довідка з місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням: адреси і телефону підприємства, займаної посади, заробітної плати за останні півроку, а також інформації про збереження робочого місця на період запланованої відпустки, підписана директором і головним бухгалтером, завірена печаткою підприємства
- Анкета

НЕ ПРАЦЮЮТЬ:
- Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 6 місяців
УВАГА! Наявність 2-х чистих сторінок обов'язково!
- 1 кольорова фотографія розміром 3.5 х 4.5 см
- Копія 1-ї сторінки закордонного паспорта
- Копії 1-й і 2-й сторінок внутрішнього паспорта громадянина України
- Довідка з банку про наявність банківського рахунку з інформацією про залишок грошових коштів на рахунку (залишок на рахунку повинен становити не менше 1000 дол або в еквіваленті)
- Анкета

ПРИВАТНІ ПІДПРИЄМЦІ
- Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 6 місяців
УВАГА! Наявність 2-х чистих сторінок обов'язково!
- Копія 1-ї сторінки закордонного паспорта
- Копії 1-й і 2-й сторінок внутрішнього паспорта громадянина України
- 1 кольорова фотографія розміром 3.5 х 4.5 см
- Копія Свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця
- Анкета

ДІТИ (вписані в паспорт батьків або мають свій проїзний документ)
- Проїзний документ дитини, термін дії якого повинен бути не менше 6 місяців з моменту закінчення поїздки. Обов'язково наявність чистої сторінки для вклеювання візи. Для дітей вписаних в паспорт батьків наявність запису і фото в паспорті одного з батьків
- Копія 1-ї сторінки дитячого проїзного
- 1 кольорова фотографія розміром 3.5 х 4.5 см
- Школярі та студенти надають довідку з місця навчання та копію студентського квитка
- Копія свідоцтва про народження
- Якщо дитина (до 18 років) їде з одним з батьків, необхідно надати оригінал нотаріально завіреної довіреності на вивезення дитини від другого батька.
- Для дітей (до 18 років), які мають різні прізвища з батьками необхідні документи, що доводять родинний зв'язок: свідоцтва про народження / шлюб / розлучення / смерть
- Анкета

ПЕНСІОНЕРИ
- Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 6 місяців
УВАГА! Наявність 2-х чистих сторінок обов'язково!
- 1 кольорова фотографія розміром 3.5 х 4.5 см
- Копія 1-ї сторінки закордонного паспорта
- Копії 1-й і 2-й сторінок внутрішнього паспорта громадянина України
- Копію пенсійного посвідчення
- Виписку з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців
- Копія медичної страховки
- Анкета

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ БІЗНЕС (M) ВІЗИ В КИТАЙ

- Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 6 місяців
УВАГА! Наявність 2-х чистих сторінок обов'язково!
- 1 кольорова фотографія розміром 3.5 х 4.5 см
- Копія 1-ї сторінки закордонного паспорта
- Копії 1-й і 2-й сторінок внутрішнього паспорта громадянина України
- Довідка з місця роботи із зазначенням розміру окладу за останні 6 місяців
- Праворуч з банку про наявність грошових коштів на рахунку
- Анкета

ПРИВАТНІ ПІДПРИЄМЦІ
- Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 6 місяців
УВАГА! Наявність 2-х чистих сторінок обов'язково!
- 1 кольорова фотографія розміром 3.5 х 4.5 см
- Копія 1-ї сторінки закордонного паспорта
- Копії 1-й і 2-й сторінок внутрішнього паспорта громадянина України
- Копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця
- Довідка з банку про наявність коштів на рахунку (залишок на рахунку повинен становити не менше 1000 дол або в еквіваленті)
- Анкета

Дні подачі в консульство: понеділок, середа, п'ятниця

ТИП ВІЗИ
(за кількістю в'їздів)

ВИД ВІЗИ

ТЕРМІН ОФОРМЛЕНИЯ

ВАРТІСТЬ,
USD

Одноразова віза в Китай
Коридор** візи -  3 мясяці
Термін перебування в Китаї до 30 днів

туризм (L)

7 днів (звичайна)

210

5 днів (термінова)

255

3 дні (надтермінова)

270

Двохразова віза в Китай
Коридор 6 месяців
Термін перебування в Китаї до 30 днів

туризм (L)

7 днів

280

5 днів

325

3 дні

345

Мультивіза в Китай
Коридор 6 месяців/ Коридор 12 місяців
Термін перебування в Китаї до 30 /60 днів  кожен в'їзд

бізнес (M)

7 днів

Під запит

Одноразова віза в Китай
Коридор** візи -  3 місяці
Термін перебування в Китаї до 30 днів

бізнес (M)

7 днів

250

Дворазова віза в Китай
Коридор** візи -  6 місяців
Термін перебування в Китаї до 30 днів

бізнес (M)

7 днів

400

Одноразова віза в Китай
Коридор** візи -  3 місяці
Термін перебування в Китаї до 60 днів

бізнес (M)

7 днів

280

Одноразова віза в Китай
Коридор** візи -  3 місяці
Термін перебування в Китаї до 90 днів

бізнес (M)

7 днів

290

Дворазова віза в Китай
Коридор** візи -  6 місяців
Термін перебування в Китаї до 60 днів

бізнес (M)

7 днів

420

Дворазова віза в Китай
Коридор** візи -  6 місяців
Термін перебування в Китаї до 90 днів

бізнес (M)

7 днів

430

ТЕРМІНИ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ УТОЧНЮЙТЕ перед замовленням
** Коридор - період, на протязі якого дозволено перетин кордону Китаю.
День подачі документів до Консульського відділу Посольства Китаю на оформлення візи
вважається днем відкриття коридору.
*** Ціна вказана для оформлення візи без замовлення туру
 

Вартість візи просимо уточняти перед замовленням!

 


http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

http://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/exotic_tour2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 23.01.2018
           1€=36,05 грн.
           1$=29,45 грн.

  


© 2018, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії