тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00

jquery sliders

 

ІЗРАЇЛЬ

Курорти Ізраїлю
Візові умови
Паломницький тур

Слідами Старого та Нового Завітів 20.12
Untitled Document

Відповідальний менеджер

Галина Щенснович
ICQ 489660024
visa@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
               (067) 21-699-00
               (093) 00-699-00
                

ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Важлива інформація для громадян України про безвізовий режим між Україною та Ізраїлем!

З 09.02.2001 вступив в силу договір про безвізовий режим (тип віз В2) між Ізраїлем та Україно.
Починаючи з 09.02.2011 кожен громадянин України, який поїде в Ізраїль з гостьовою, туристичною ціллю, на лікування чи по бізнесу, не повинен звертатися в Посольство Ізраїлю в Україні за отриманням в’їзної візи.
Безвізовий режим не є гарантією в’їзду в країну, так як кінцеве рішення про це приймає прикордонна служба Ізраїлю
     Кожен громадянин України для того, щоб в’їхати в Ізраїль повинен довести правдивість свого візиту в країну.


Звертаємо Вашу увагу:
   Громадяни України, яким коли-небудь було відмовлено у в’їзді  в Ізраїль, для того щоб в’їхати в країну, повинні особисто подати прохання в Посольство Ізраїлю в Україні.
   Громадяни України, які були депортовані з Ізраїлю, не зможуть в’їхати в країну на протязі 10 років.
   Громадяни України, які раніше відвідували Ізраїль і порушили візовий режим (залишились в Ізраїлі після закінчення дії візи) не зможуть в’їхати в Ізраїль після відміни візового режиму. Такі громадяни повинні особисто подати прохання в Посольство Ізраїлю в Україні.
Громадяни України, які раніше законно працювали у Ізраїлі і вчасно виїхали по закінченню візи, не зможуть в’їхати  в країну протягом року після дати виїзду.
Незважаючи на договір про безвізовий режим між двома країнами, всі громадяни України, ціллю в’їзду  яких є робота (тип візи В1), навчання (тип візи А2) або інші типи віз, крім візи В2, повинні звертатися в Посольство Ізраїлю в Україні для отримання даних віз.

Всі попередні умови стосуються тільки національних паспортів громадян України.
Ті громадяни України, у яких замість національних паспортів проїзні  документи закордон, повинні звертатися за в’їзною візою в Ізраїль.




Наприклад: дитячі проїзні документи синього кольору потребують відкриття візи).
Для дітей, вписаних в паспорти батьків, віза не потрібна.

Термін дії закордонного паспорта повинен бути дійсний ще 6 місяців після виїзду з Ізраїлю.

 


http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

http://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/exotic_tour2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 17.11.2017
           1€=31,79 грн.
           1$=27,01 грн.

  


© 2017, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії