тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00

jquery sliders

 

ІТАЛІЯ


Авіатур - MOONRISE


Екскурсійні авіатури


Автобусні гірськолижні тури

Дві сторони Монблану 02.01

Автобусні екскурсійні тури

Романтика Італії 07.12
Витонченість Італії 17.12

Віза. Необхідні документи


Untitled Document

Відповідальні менеджери:


Юлія Ольхович

SKYPE: yulia.olkhovych
tour3@meest-tour.com.ua

Юлія Мягких
SKYPE: tour_meest
tour@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
               (067) 21-699-00
               (093) 00-699-00
                

ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Віза. Необхідні документи

Необхідні документи для дорослих
 
1. Анкета  консульства Італії (подивитись зразок):
- роздруковується на кожного туриста;
- кожен турист особисто ставить два підписи - п.37 на 3 стр. та  та в нижній правій частині на 4 стр.;
- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Італії.
 
2. Закордонний паспорт та копії всіх його сторінок.
- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено !
- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення «коридору» візи;
- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки або один розворот для дорослого та стільки ж на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;
- копії паспорту мають бути чіткими, на листі формату А4, по 2 розвороти на сторінці з дотриманням порядку сторінок.
- якщо у туриста на руках кілька актуальних закордонних паспортів, необхідно подавати всі оригінали та копії до них. Під час розгляду паспорти залишаються в консульстві.
- якщо паспорт анульовано повинна бути відповідна відмітка в внутрішньому паспорті або довідка з ОВІРу.
- ксерокопії заповнених сторінок попереднього закордонного паспорту, за наявності;
- якщо в паспорт вписані діти: ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії, що відповідає віку дитини.
 
3. Копії всіх сторінок громадянського паспорту, :
-  копії мають бути чіткими, на листі формату А4, по 2 розвороти на сторінці з дотриманням порядку сторінок.
 
4. Дві фотографії кольорові:
- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинна займати голова;
- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство та не мають біти використані для попередніх віз.
- скановані фото не допускаються;
- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.
 
5. Клопотання про оформлення візи (подивитись зразок).
 
6. Документи з роботи:
6.1. Довідка з місця роботи з обов’язковою розбивкою зарплати за останні 6 місяців.  Документ перекладається на італ. або англ. мову.
- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами (з кодом міста) установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи. У випадку відсутності в організації бухгалтера, обов’язковою є фраза «Посада бухгалтера не передбачена»;
- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.
- має бути вказано: дата прийому на роботу, посада, заробітна плата (рекомендований оклад від 4000 грн.), фраза про гарантію збереження посади та окладу на період подорожі.
- у випадку, коли турист працює менше 3 місяців, аналогічна довідка подається з попередньго місця роботи;
- розбивка зарплати може бути як на окремому бланку, так і включена в загальну довідку;
Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов'язковому порядку. Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.
6.1.1. Повна копія трудової книжки з мокрою печаткою утсанови на всіх сторінках (перша сторінка та сторінка з актуальним записом перекладається на італ. або англ. мову).
 
6.1.2. Оригінал контракту з роботодавцем та його копію, завірену печаткою роботодавця, якщо турист працює за контрактом. Документ перекладається на італ. або англ. мову.
 
6.2. Якщо турист – приватний підприємець:
- оригінал і копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності. Документ перекладається на італ. або англ. мову.
- довідка про доходи з податкової інспекції за останні шість місяців чи звіт за останній квартал з адресою та телефонами установи, з мокрою печаткою. Документ перекладається на італ. або англ. мову;
Додатково:
- копії свідоцтва платника єдиного податку або ПДВ. Документ перекладається на італ. або англ. мову;
- копії звітів про прибутки за два останні квартали, завірені у податковій службі. Документ перекладається на італ. або англ. мову.
 
6.3. Якщо турист – працівник приватниного підприємця:
- довідку з роботи із зазначенням зарплати за останні шість місяців,
- копію трудової книжки, завірену печаткою роботодавця (або трудовий договір, завірений печаткою Центру зайнятості),
- копія трудової книжки, згідно п.6.1.1. або копія трудового договору. Документ перекладається на італ. або англ. мову.
- довідку про трудові відносини з податкової інспекції та копію,
- копію свідоцтва про реєстрацію роботодавця, завірену печаткою роботодавця.
 
6.4. Якщо турист – пенсіонер:
- копія пенсійного посвідчення. Документ перекладається на італ. або англ. мову.
- довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців з адресою та телефонами пенсійної установи.  Документ перекладається на італ. або англ. мову.
 
6.5. Якщо турист – студент:
- копія студентського квитка. Документ перекладається на італ. або англ. мову;
- копія всіх сторінок залікової книжки (перша сторінка та сторінка з актуальним записом перекладається на італ. або англ. мову);
- довідка з місця навчання, на фірмовому бланку, з мокрою печаткою, з адресою та контактними телефонами учбового закладу. Документ перекладається на італ. або англ. мову.
 
7. Фінансові гарантії надаються окремо на кожного туриста старше 18 років :
7.1 Оригінали дорожніх чеків (Travelers Cheque), іх копії з обох боків, всі квитанції про їх купівлю:
- чеки з розрахунку 50 євро на особу на день перебування;
- підпис туриста на чеках має співпадати з підписом у закордонному паспорті;
 
7.2. Кредитна картка міжнародних платіжних систем (VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS):
Довідка про залишок на банківському рахунку та копія картки з обох сторін до цього рахунку. Документ перекладається на італ. або англ. мову :
- копія картки з обох сторін має бути чіткою, з підписом клієнта (підпис має співпадати з підписом закордонного паспорту),
- дата видачі картки не менше як за 3 місяці до подачі документів;
- довідка з банку на фірмовому бланку з підписом представника банку та мокрою печаткою з зазначенням залишку на картковому рахунку (з розрахунку 50 євро на особу на день перебування на особу) та номером кредитної картки.
 
8. Документи про стабільність фінансового стану:
- копії документів, що підтверджують володіння пакетом акцій, нерухомістю, автотранспортом тощо.
 
9. Спонсорська заява оформлена у нотаріуса. Документ перекладається на італ. або англ. мову. Надається у випадках: якщо турист не працює, якщо зарплата або пенсія менше 3000 грн, для неповнолітніх та студентів. Спонсорську заяву може надавати лише близький родич. До заяви додаються:
- документи, що підтверджують родинні зв’язки. Документ перекладається на італ. або англ. мову;
- довідка з роботи, згідно п.6-6.3;
- копія трудової книжки, згідно п.6.1.1.;
- якщо спонсор не їде у подорож, турист має надавати дорожні чеки.
 
10. Копія свідоцтва про одруження  чи про розірвання шлюбу. Документ перекладається на італ. або англ. мову.
 
11. Підтвердження про транспортний засіб  - туди і назад:
- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;
- у випадку подорожі на власному автомобілі –  оригінали та копії «зеленої карти» та водійських прав і техпаспорта.
 
12. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі:
- обов’язковим є подача в посольство оригіналу корінця страхового полісу та його копія;
- при відкритті візи до Італії обов’язковою вимогою є оформлення в нашій компанії комплексного страхування – медичного та від фінансових ризиків.
Зверніть увагу: Якщо віза відкривається під автомобільний тур, наприклад, з проживанням в готелі 05.01-12.01.2012, тоді медичний страховий поліс повинен бути виписаний з розрахунком +2 дні до поч. туру та +2 дні після закінчення туру та + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхового полісу 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 12 днів.
З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов'язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно "Рішення Ради ЄС 2004\17\EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб"

Необхідні документи для дітей
 
13. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана в паспорт:
- проїзний документ має бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення «коридору» візи,
- повинна бути принаймні одна чиста сторінка. Сторінки "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;
 
13.1. Якщо дитина вписана в паспорт:
- наявніть вклеєної фотографії дитини будь-якого віку!
- фотографія має відповідати віку дитини. Якщо дитина підросла, необхідно вклеювати актуальну фотографію в ОВІРі;
- дитина може бути вписана у паспорт одного з батьків до 18 років!
 
 
14. Дві фотографії, згідно п.4
 
15. Оригінал та копія свідоцтва про народження дитини. Документ перекладається на італ. або англ. мову.
16. Довідка з місця навчання, з номером школи, адресою та телефонами, підписом директора та мокрою печаткою. Документ перекладається на італ. або англ. мову.
 
17. Оригінал нотаріальної згоди на виїзд дитини за кордон від обох батьків, навіть, якщо дитина їде у супроводі обох батьків. Згода подається з подвійним апостилем або апостиль + легалізація. В заяві зазначається:
- що дитина виїжджає за кордон в Італію,
- дати подорожі,
- паспортні данні супроводжуючих дитини.
Увага! Заява не повертається.
За Вашим бажанням ТО Трайдент може надавати послугу з оформлення подвійного апостилю. Вартість - 550 грн, термін бл. 14 днів. Зверніть увагу, що ці дні не враховуються в термін оформлення візи.
У випадку відсутності одного з батьків, замість дозволу на виїзд дитини з його боку надаються інші акти громадянського стану, що підтверджують цю відсутність та видані не менше ніж за 6 місяців до подачі в посольство. Ці документи подаються з подвійним апостилем або апостиль + легалізація.
 
18. Копії громадянських паспортів батьків.
19. Копії всіх сторінок громадянського паспорту дитини за наявності.

 


http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

http://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/exotic_tour2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 20.11.2017
           1€=31,88 грн.
           1$=27,03 грн.

  


© 2017, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії