тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00

jquery sliders

 

ІСПАНІЯ

Віза. Необхідні документи

Курорти

Коста-Бланка
Untitled Document

Відповідальний менеджер:


Юлія Ольхович

SKYPE: yulia.olkhovych
tour3@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
               (067) 21-699-00
               (093) 00-699-00
                

ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Документи необхідні для оформлення туристичної візи

Вартість візи:

65 євро -  дорослий,

30 євро - діти і пенсіонери

Для дорослих працюючих
1) Візова анкета, особисто підписана заявником в п.37(сторінка3), а також в нижній правій частині 4 сторінки(див. Взірці документів).
2) Згода на обробку персональних даних,особисто підписана заявником (див. Взірці документів).
3) Закордонний паспорт:-копії всіхсторінок. Ксерокопія повинна бути чіткою, на форматі А4 з розрахунку 2 розвороту на сторінку. Допускається 4 розвороти на аркуш при дотриманні порядку сторінок.Сторінки не різати на частини;
-паспорт повинен бути дійсним на термін не менше 90 днів (3 місяці) з моменту закінчення поїздки;
-в паспорті повинно бути не менше 2-х чистих сторінок;-інформація про дітей, вписаних в паспорт, повинна бути завірена печаткою ОВІРу.
-при наявності другого закордонного паспорта, потрібно надати оригінал іншого закордонного паспорту разом з ксерокопією всіх сторінок.
-увипадку, якщопопередній закордонний паспорт(и) був анульований і в паспорті громадянина України не стоїть штамп(и) про його(їх) ануляцію, необхідно надати довідку з ОВІРу про його(їх) анулювання або поставити штамп про його(їх ) ануляції.
4) Фотографії:-2 кольорові фотографії розміром: 3,5 х 4,5 см, 80% обличчя на білому фоні, які були зроблені не більше 6 місяців тому;
-зображення повинно бути чітким,без кутів і овалів.
5) Внутрішній паспорт:
-копії всіх сторінок українського паспорта (з 1-16 стор)
-ксерокопія повинна бути чіткою, на форматі А4 з розрахунку 2 розвороту на сторінку, допускається 4 розвороти на аркуш при дотриманні порядку сторінок;
-для громадян інших країн потрібно прикласти оригінал і копію дозволу на проживання в Україні або дозвіл на роботу.
6) Копія свідоцтва про шлюб, розлучення(+ переклад).
7) Довідка з місцяроботи на фірмовому бланку(+ переклад)із зазначенням:
-всіх дійсних реквізитів роботодавця (повна адреса, номер телефону), особистих даних співробітника, якому надається дана довідка;
-дати прийняття на роботу;
-посади;
-розміру щомісячної заробітної плати за останні 6 місяців;
-вихідного номера та дати видачі довідки;
-у довідці обов’язково повинно бути вказано, що на період відпустки робоче місце і щомісячний оклад будуть збережені;
-довідка має бути підписана директоромта головним бухгалтером і завірена мокрою печаткою підприємства.

Увага!!!
Директор і головний бухгалтер не можуть підписувати довідку самі собі - у такому випадку довідку підписує їх заступник чи виконуючий обов’язки директора/бухгалтера.Якщо посада бухгалтера не передбачена, то це необхідно вказати в довідці. 

Увага!!! Якщо турист працює в ПП, ФОП – необхідно надати копію свідоцтва про реєстрацію підприємства (+ переклад).

8. Фінансове забезпечення.Надання заявником фінансових документів, що підтверджують наявність засобів існування в розмірі вище 580,77 євро за проживання до 9 днів в Іспанії. Ця сума буде збільшуватися на 65,43 євро за кожну додаткову добу. Обов’язково надати один із нижчеперелічених документів:
а)  копія іменної кредитної картки міжнародного зразка і оригінальний чек з банкомату про залишок грошових коштів виходячи із зазначених вище вимог (+ переклад);
б) квитанція про купівлю Євро, датована не пізніше як за 10 днів до подачі в Посольство.
У квитанції обов'язково має бути зазначено прізвище туриста;
в) копія «Тревел-чеків» + копія квитанції про придбання даних «Тревел-чеків», виходячи із зазначених вище вимог;
г) довідка з банку про наявність у клієнта поточного рахунку, із зазначенням балансу банківського рахунку та випискою -інформація про всі банківські операції мінімум за останні 3 місяці. Залишок коштів на рахунку повинен бути не менше вищевказаних вимог(+ переклад).
Всі документи, що надаються із заявою на отримання візи повинні бути перекладені на англійську чи іспанську мови, окрім: копій паспортів, підтвердження бронювання авіаквитків, банківської інформації (квитанції про купівлю валюти, тревел-чеки та копії кредитних карт) 

Для приватних підприємців
6. Копія свідоцтва про шлюб, розлучення(+ переклад).
7. Копія свідоцтва про реєстрацію компанії(+ переклад).
8. Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку(+ переклад)
9. Копія останніх 2-х звітів про доходи (декларацій),які здавалися в податкову інспекцію.
Потрібні копії з відміткою про прийом в податковій інспекції (+ переклад).
10.Фінансове забезпечення.Надання заявником фінансових документів, що підтверджують наявність засобів існування в розмірі вище 580,77 євро за проживання до 9 днів в Іспанії. Ця сума буде збільшуватися на 65,43 євро за кожну додаткову добу.
Обов’язково надати один із нижчеперелічених документів:
а)  копія іменної кредитної картки міжнародного зразка і оригінальний чек з банкомату про залишок грошових коштів виходячи із зазначених вище вимог (+ переклад);б). квитанція про купівлю Євро, датована не пізніше як за 10 днів до подачі в Посольство. У квитанції обов'язково має бути зазначено прізвище туриста.
в) копія «Тревел-чеків» + копія квитанції про придбання даних «Тревел-чеків», виходячи із зазначених вище вимог;
г) довідка з банку про наявність у клієнта поточного рахунку, із зазначенням балансу банківського рахунку та випискою -інформація про всі банківські операції мінімум за останні 3 місяці.Залишок коштів на рахунку повиненбути не менше вищевказаних вимог (+ переклад). 

Для непрацюючих
7.Фінансове забезпечення.Надання заявником фінансових документів, що підтверджують наявність засобів існування в розмірі вище 580,77 євро за проживання до 9 днів в Іспанії. Ця сума буде збільшуватися на 65,43 євро за кожну додаткову добу.
Обов’язково надати один із нижчеперелічених документів:
а). копія іменної кредитної картки міжнародного зразка і оригінальний чек з банкомату про залишок грошових коштів виходячи із зазначених вище вимог (+ переклад);
б). квитанція про купівлю Євро, датована не пізніше як за 10 днів до подачі в Посольство . У квитанції обов'язково має бути зазначено прізвище туриста;
в). копія «Тревел-чеків» + копія квитанції про придбання даних «Тревел-чеків», виходячи із зазначених вище вимог;
г). довідка з банку про наявність у клієнта поточного рахунку, із зазначенням балансу банківського рахунку та випискою-інформація про всі банківські операції мінімум за останні 3 місяці.
Залишок коштів на рахунку повинен бути не менше вищевказаних вимог (+ переклад).
д). нотаріально завірена спонсорська заява про те, що на момент поїздки до Іспанії він/вони беруть на себе всі витрати(+ переклад)+документи необхідні для спонсора:
- довідки з місця роботи батьків (+ переклад);
-копія свідоцтва про шлюб батьків (+ переклад);
-копії всіх сторінок закордонного паспорта обох батьків (навіть чистих з 1-32 стор);
-копії всіх сторінок паспорта громадянина України обох батьків (навіть чистих) 

Для пенсіонерів
7.Копія пенсійного посвідчення(+ переклад).
8. Оригінал довідки з Пенсійного Фонду (+ переклад)із зазначенням:
-суми нарахованої пенсії за останні 6 місяців
9.Фінансове забезпечення.Надання заявником фінансових документів, що підтверджують наявність засобів існування в розмірі вище 580,77 євро за проживання до 9 днів в Іспанії.
Ця сума буде збільшуватися на 65,43 євро за кожну додаткову добу.
Обов’язково надати один із нижчеперелічених документів:
а). копія іменної кредитної картки міжнародного зразка і оригінальний чек з банкомату про залишок грошових коштів виходячи із зазначених вище вимог (+ переклад);
б). квитанція про купівлю Євро, датована не пізніше як за 10 днів до подачі в Посольство.
У квитанції обов'язково має бути зазначено прізвище туриста;
в). копія «Тревел-чеків» + копія квитанції про придбання даних «Тревел-чеків», виходячи із зазначених вище вимог. 
г) довідка з банку про наявність у клієнта поточного рахунку, із зазначенням балансу банківського рахунку та випискою-інформація про всі банківські операції мінімум за останні 3 місяці.
Залишок коштів на рахунку повинен бути не менше вищевказаних вимог (+ переклад). 

Для студентів
7. Копія студентського квитка(+ переклад).
8. Довідка з місця навчання з мокрою печаткою(+ переклад)із зазначенням:
-всіх дійсних реквізитів учбового закладу
9.Фінансове забезпечення.Надання заявником фінансових документів, що підтверджують наявність засобів існування в розмірі вище 580,77 євро за проживання до 9 днів в Іспанії. Ця сума буде збільшуватися на 65,43 євро за кожну додаткову добу.
Обов’язково надати один із нижчеперелічених документів:
а). копія іменної кредитної картки міжнародного зразка і оригінальний чек з банкомату про залишок грошових коштів виходячи із зазначених вище вимог (+ переклад);
б). квитанція про купівлю Євро, датована не пізніше як за 10 днів до подачі в Посольство.
У квитанції обов'язково має бути зазначено прізвище туриста;
в). копія «Тревел-чеків» + копія квитанції про придбання даних «Тревел-чеків», виходячи із зазначених вище вимог.
г). довідка з банку про наявність у клієнта поточного рахунку, із зазначенням балансу банківського рахунку та випискою:
-інформація про всі банківські операції мінімум за останні 3 місяці.
Залишок коштів на рахунку повинен бути не менше вищевказаних вимог(+ переклад).
д). спонсорський лист від одного чи обох із батьків врукописній форміпро те, що на момент поїздки до Іспанії він/вони беруть на себе всі витрати(+ переклад)+документи необхідні для спонсора:
-довідки з місця роботи батьків (+ переклад);
-копія свідоцтва про шлюб батьків (+ переклад);
-копії всіх сторінок закордонного паспорта обох батьків (навіть чистих з 1-32 стор);
-копії всіх сторінок паспорта громадянина України обох батьків (навіть чистих).

 


http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

http://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/exotic_tour2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 20.11.2017
           1€=31,88 грн.
           1$=27,03 грн.

  


© 2017, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії