тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00
(050) 45-699-00

jquery sliders

 

Заявка на бронювання

ГРЕЦІЯ

Підбір та бронювання туру

Необхідні документи

Untitled Document

Відповідальні менеджери

Христина Марусяк
ICQ 442709152
christine@meest-tour.com.ua
Христина Кукайло
SKYPE: kukajlo1
tour1@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
                (067) 216-99-00
                (093) 006-99-00
                (050) 456-99-00


ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Документи для відкриття грецької візи

Віза в Грецію є обов'язковим документом, без якого в'їзд на територію країни заборонено.

Компанія “Міст - Тур” прагне зробити відпочинок в Греції максимально комфортним, пропонуючи послуги з оформлення документів на в'їзд і перебування в країні. Ми хочемо, щоб грецьку візу - ваш пропуск в цю дивовижну середземноморську країну - ви отримували легко і максимально оперативно. Щоб оформлення необхідних документів пройшло без єдиної затримки, зверніть увагу на наступну інформацію:

Всі документи на візу приймаються завчасно.
У разі відмови у візі консульський збір не повертається.
Термін оформлення грецької шенгенської візи - 10 робочих днів.
На розгляд не приймаються продовжені закордонні паспорти.
Оформлення грецьких шенгенських віз для громадян України здійснюється в консульствах Києва, Маріуполя та Одеси. Перед бронюванням обов'язково уточнюйте прописку і офіційне місце роботи туриста.
У паспорті туриста повинно бути не менше 2-х чистих сторінок у розділі візи.
На момент подачі документів у консульство обов'язково повинна бути зроблена повна оплата по туру.
Вимоги консульств за списком документів для оформлення візи, за вартістю і за часом оформлення візи відрізняються.

Просимо звернути Вашу увагу на зміни вартості візи!!!!

Посольство Греції в Києві інформує про те, що Міністерством Закордонних Справ Греції прийнято рішення про відкриття Візових центрів у Києві, Львові, Харкові, Івано-Франківську та Луцьку.
Подані в цих містах заяви будуть розглядатися Посольством Греції в Києві.
Так само візові центри будуть відкриті в Одесі і Сімферополі, в Маріуполі, Донецьку та Дніпропетровську.
Подані в цих містах заяви будуть оброблятися Генеральне консульство Греції в Одесі і в Маріуполі, відповідно.
Візовий центр у Києві почне функціонувати з 14.06.2013.
У зв'язку з цим для всіх нових заявок, що надійшли з 13.06.2013
вартість оформлення шенгенських грецьких віз зросте до 55 євро (35 євро - консульський збір, 20 євро - збір візового центру).

Відповідно, вартість візи для пенсіонерів та дітей до 18 років складе 20 євро, для іноземців - 85 євро.

Термін оформлення грецької шенгенської візи становить мінімум 3 дні. Дні подач в консульство - понеділок, вівторок і четвер.

Консульський відділ посольства Греції в Україні, м. Київ.
(Для жителів: Київської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Сумської, Харківської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Волинської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської областей)

Термін оформлення грецької шенгенської візи становить мінімум 3 дні. Дні подач в консульство - понеділок, вівторок і четвер.

Список документів (м. Київ)
1. Копія внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок)
2. Оригінал закордонного паспорта (ОЗП), або дитячий проїзний документ.
3. Копія закордонний паспорт чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо не оформлявся, тоді копія заповнених сторінок паспорт громадянина України).
4. 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі!.
5. Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка).
6. Копія трудової книжки (всі заповнені сторінки, завірені оригінальною печаткою підприємства, яке видало довідку з місця роботи).
7. Копія свідоцтво про шлюб (про розлучення, про смерть).
8. Для школярів або студентів - довідка з навчального закладу, копія студентського квитка
9. Нотаріальне дозвіл другого батька (який не їде) на виїзд дитини (нотаріально завірена копія)
10. Копія свідоцтва про народження дитини. Оригінал і копія закордонного паспорта другого з батьків (у разі якщо дитина їде з одним батьком) + копія шенгенських віз.
11. Попередні закордонного паспорта, якщо є два паспорти - подаються обидва.
12. Фінансове забезпечення - обов'язково: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 100 євро на добу перебування на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, або тревел-чеки (копії квитанції і самих чеків, розрахунок аналогічний ); додатково: копії документів про володіння автомобілем, квартирою, будинком, земельною ділянкою та ін
13.  Анкета для відкриття візи Шенген; анкета туриста (просимо заповнювати нашу анкету)

Для пенсіонерів (додатково до загального списку)
1. Копія пенсійного посвідчення;
2. Довідка з відділу соціальних справ про рівень пенсії пенсіонера;

Додатково пенсіонерам або непрацюючим туристам (якщо немає особистого рахунку з банку або тревел чеків):
1. Оригінал довідки з місця роботи спонсора поїздки з печаткою і т.д. в якій буде написана фраза, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера на час його подорожі до Греції;
2. Письмова довідка за підписом спонсора про те, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера на час її подорожі до Греції (якщо немає цієї фрази в довідці з роботи);
3. Довідка з банку спонсора з розрахунку 100 євро на добу на період перебування;

Для приватних підприємців:
копія свідоцтва про реєстрацію, завірена нотаріально та копія декларації про доходи фізичних осіб, завірена податковою службою за останні 6 місяців; копія патенту, нотаріально завірена.

Для подорожуючих на автомобілі (додатково до загального списку): особисте подання документів, копія техпаспорта на автомобіль, копія водійських прав, копія страховки на автомобіль.

Консульський збір:
55 євро (35 євро - консульський збір, 20 євро - збір візового центру).

 для пенсіонерів та дітей до 18 років складе 20 євро, для іноземців - 85 євро.

Генеральне Консульство Греції в Маріуполі
(Для жителів: Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській областей)

Якщо у туриста чистий паспорт та / або мають попередніх шенгенгенскіх віз - ймовірність виклику туриста на особисту співбесіду дуже зростає, попереджайте Ваших клієнтів.

Термін оформлення грецької шенгенської візи становить 7 днів, дні подач - середа і п'ятниця.

Список документів (м. Маріуполь)
1. Закордонний паспорт, термін дії паспорта не менше 90 днів після закінчення дії шенгенської візи, з наявністю вільних сторінок для візи;
• При наявності другого діючого закордонного паспорта - під час подачі документів у консульство, надаються його копії;
• При наявності старого закордонного паспорта - в консульство надаються копії всіх його сторінок;
2. 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі!;
3. Копія всіх сторінок українського паспорта (з 1 по 16 сторінки);
4. Довідка з місця роботи.
Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляються на фірмовому бланку з зазначенням:
• всіх реквізитів підприємства (адреса + телефони);
• дати початку роботи співробітника на даному підприємстві;
• займаної посади;
• розміру заробітної плати (не менше 2000 грн.);
• фрази про те, що фірма гарантує своєму співробітникові збереження робочого місця і окладу на час відпустки;
• печатка і підписи посадових осіб
у разі, якщо турист займає посаду керівника підприємства, довідка засвідчується підписом його заступника;
5. Копії трудової книжки (першої, останньої + сторінки з записами), засвідчені на кожній сторінці оригінальною печаткою підприємства.
6. Фінансове забезпечення - обов'язково: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 120 євро на добу перебування на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, або тревел-чеки (копії квитанції і самих чеків, розрахунок аналогічний ); додатково: копії документів про володіння автомобілем, квартирою, будинком, земельною ділянкою та ін
7. Свідоцтва про шлюб, народження, розлучення, смерті - копії.
8.   Анкета для відкриття візи Шенген; анкета туриста (просимо заповнювати нашу анкету)
Документи дітям до 18 років:

• Дитячий проїзний документ, строк дії не менше 90 днів після закінчення дії шенгенської візи, з наявністю вільних сторінок для візи;
• Копія свідоцтва про народження дитини + копія всіх сторінок (з 1 по 16) українського паспорта для дітей, старше 16 років;
• Довідка з місця навчання;
• 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі!;
• Якщо дитина подорожує самостійно, або з одним з батьків, необхідно нотаріально завірений дозвіл від батька / матері на виїзд дитини за кордон (не повертається).

Для пенсіонерів
1. Копія пенсійного посвідчення;
2. Довідка з відділу соціальних справ про рівень пенсії пенсіонера;

Додатково пенсіонерам або непрацюючим туристам (якщо немає особистого рахунку з банку або тревел чеків):
1. Оригінал довідки з місця роботи спонсора поїздки з печаткою і т.д. в якій буде написана фраза, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера на час його подорожі до Греції;
2. Письмова довідка за підписом спонсора про те, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера на час її подорожі до Греції (якщо немає цієї фрази в довідці з роботи);
3. Довідка з банку спонсора з розрахунку 120 євро на добу на період перебування

Документи для приватних підприємців:
1. Ксерокопії свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця;
2. Копія ліцензії (якщо є);
3. Копії звітів про доходи (за останні 6 місяців)
4. Копія довідки 4-ОПП

Вартість візи:
55 євро (35 євро - консульський збір, 20 євро - збір візового центру).

 для пенсіонерів та дітей до 18 років складе 20 євро, для іноземців - 85 євро.

Генеральне Консульство Греції в Одесі
(Для жителів: Вінницької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, АР Крим)

Дитина, яка їде з батьками, повинен мати свій проїзний документ, незалежно від віку!

Попередньо необхідно записувати туристів на особисту співбесіду в консульство!
Термін оформлення грецької шенгенської візи становить мінімум 7 днів, дні подач - понеділок, середа і четвер.

Список документів (м. Одеса)

1. Загальногромадянський закордонний паспорт терміном дії не менше 6 місяців після дати повернення туриста;
2. 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії не допустимі!;
3. Довідка з місця роботи, з зазначенням займаної посади та окладу на фірмовому бланку підприємства (адреса і телефон). Зарплата приблизно 5000 грн;
4. Копії заповнених сторінок трудової книжки, завірені оригінальною печаткою підприємства (кожна сторінка); Для моряків і приватних підприємців - не потрібно надавати!
5. Фінансове забезпечення - обов'язково: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 150 євро на добу перебування на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, або тревел-чеки (копії квитанції і самих чеків, розрахунок аналогічний ); додатково: копії документів про володіння автомобілем, квартирою, будинком, земельною ділянкою та ін
6. Анкетні дані;
7. Ксерокопія свідоцтва про шлюб і оригінал для показу!;
8. Ксерокопія паспорта (звертайте увагу на прописку туриста);
9. Ксерокопія свідоцтва про народження дитини (а також оригінал свідоцтва про народження для показу в консульство);
10. Для учнів - довідка з місця навчання;
11. Якщо дитина подорожує самостійно, або з одним з батьків, необхідно нотаріально завірений дозвіл від батька / матері на виїзд дитини за кордон (не повертається).
12. Анкета для відкриття візи Шенген; анкета туриста (просимо заповнювати нашу анкету)

Для пенсіонерів
1. Копія пенсійного посвідчення;
2. Довідка з відділу соціальних справ про рівень пенсії пенсіонера;

Додатково пенсіонерам або непрацюючим туристам (якщо немає особистого рахунку з банку або тревел чеків):

1. Оригінал довідки з місця роботи спонсора поїздки з печаткою і т.д. в якій буде написана фраза, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера на час його подорожі до Греції;
2. Письмова довідка за підписом спонсора про те, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера на час її подорожі до Греції (якщо немає цієї фрази в довідці з роботи);
3. Довідка з банку спонсора з розрахунку 120 євро на добу на період перебування;

Для приватних підприємців:
1.Копія свідоцтва про реєстрацію;
2.Копія свідоцтва про сплату єдиного податку;
3. Копія ліцензії, якщо є;
4. Копія звіту про отримані доходи (оригінал на показ).

Вартість візи:
Консульський збір:
55 євро (35 євро - консульський збір, 20 євро - збір візового центру).

 для пенсіонерів та дітей до 18 років складе 20 євро, для іноземців - 85 євро.

Примітка: Візова підтримка здійснюється тільки за умови придбання повного пакету послуг.
Консульство має право вимагати від туриста додаткові документи, а також запросити його на співбесіду і зажадати надання оригіналу паспорта туриста після його повернення.
«Міст-Тур» не бере на себе відповідальність за оформлення візи, якщо не надано повний комплект документів в обумовлені терміни.
Візовий відділ може зажадати додаткові документи в залежності від специфіки заявки. За загальним правилом, причина відмови не повідомляється. Оплата за розгляд документів здійснюється у момент їх подання; у разі відмови, вартість консульського збору не повертаються.
«Міст-Тур» не може гарантувати стовідсоткове отримання візи клієнтові. Рішення про видачу віз повністю залежить від консульського відділу посольства Греції


  Анкета для відкриття візи Шенген; анкета туриста (просимо заповнювати нашу анкету)

Вартість оплаченого консульського збору не повертається  у випадку відмови у видачі візи.

Після повернення з Греції консульство вимагає показати паспорт в консульство і можлива особиста присутність.
Документи приймаються тільки при наявності не менше двох шенгенських віз.

Якщо у Вас новий паспорт, то обов’язково потрібно подати копію старого паспорта з Шенгенськими візами.

Консульство має право вимагати в туристів додаткові документи, а також запросити на співбесіду і після повернення пред’явити оригінал паспорта туриста.

Туристична фірма не бере на себе відповідальності за оформлення віз, якщо туристи не надали повного пакету документів в відповідні терміни.
Рішення про видачу візи туристам повністю залежить від консульського відділу посольства Греції.

Документи приймаються не менше , ніж за 14 робочих днів до виїзду.



 


http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

http://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/exotic_tour2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 26.04.2018
           1€=32,65 грн.
           1$=26,80 грн.

  


© 2018, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії