тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00

jquery sliders

 

ЧЕХІЯ

Необхідні документи
Трансфери
Екскурсії по Празі
Групові авіатури

Прага авіа – 5дн./4н.
Прага авіа – 6дн./5н.
Прага авіа – 7дн./6н.
Прага авіа – 8дн./7н.
Автобусні екскурсійні тури

Вихідні у задоволення 15.12
Два дні для себе 15.12
Полюби назавжди… 16.12
Ульотний вікенд: Краків+Прага+Відень 31.12
За емоціями в Європу 11.01
Красуня Прага і франт Париж
Красуня Прага + Дрезден
Лікування та оздоровлення

Маріанські лазні
Карлові Вари
Прайс-листи

Готелі Праги
Готелі в Карлових Варах
Маріанські лазні
Untitled Document

Відповідальні менеджери:


Юлія Ольхович

SKYPE: yulia.olkhovych
tour3@meest-tour.com.ua

Юлія Мягких
SKYPE: tour_meest
tour@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
                (067) 216-99-00
                (093) 006-99-00
                (050) 456-99-00


ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Документи, які необхідно надати для подачі в Чеське Консульство

Вартість візи - 60 євро

Чеська Республіка розпочинає роботу п’яти візових центрів в Україні. Візові центри в Києві, Одесі і Дніпропетровську будуть відкриті 3.11.2014 року, а візові центри у Львові та Ужгороді розпочнуть роботу 10.11.2014 року.

Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи «Туризм» список необхідних документів наступний:
1. Візова анкета.
Заповнена та підписана особисто заявником (за неповнолітніх дітей заповнюють батьки або офіційні опікуни).
- Заповнюється латинськими буквами.

2. Паспорт або інший проїзний документ.
Паспорт повинен бути наданий в оригіналі.
- Копія всіх сторінок з відмітками, а також попередніми шенгенськими візами.
- Не старше 10 років (продовжені паспорти не приймаються).
- Термін дії паспорту повинен бути мінімально 3 місяці після закінчення терміну дії візи.
- Паспорт повинен мати мінімум 2 (дві) вільні сторінки.
Копія всіх сторінок з відмітками громадянського паспорта.

3. Одна кольорова фотографія.
Розмір 35 х 45 мм.
- Білий фон.
- Зроблена не більше 6 місяців тому назад.

4. Медичний страховий поліс.
Покриття 30,000 Євро.
- Територія дії - всі країни Європейського Союзу.
- У разі подання документів на багаторазову візу, страховий поліс повинен покривати мінімум першу поїздку.
- При подачі документів на одноразову візу, страховий поліс повинен покривати додаткові 15 днів.
- Страховий поліс повинен бути оформлений тільки в акредитованих страхових компаніях України.

УВАГА: Страховий поліс повинен бути заповнений на комп'ютері і роздрукований на принтері або ж заповнений на друкарській машинці. Страховка, заповнена від руки, не буде прийматися.

5. Підтвердження мети поїздки (оригінал + копія).
Організований туризм (через акредитовані туристичні агенції) - підтвердження замовлення на поїздку від приймаючої організації (ваучер). В ваучері повинні бути вказані паспортні дані подорожуючих (ім'я, прізвище, дані про оплату послуг на території ЧР), печатка організації, яка видавала ваучер і підпис відповідальної людини.
Приватний туризм - Підтвердження бронювання проживання та детальний план подорожі.

6. Підтвердження транспортного засобу.
Бронювання автобусних, залізничних або авіаквитків.
- В разі поїздки на автомобілі: водійське посвідчення міжнародного зразка, документи на транспортний засіб, а також страховка на автомобіль (Грін карта).

7. Підтвердження зайнятості / діяльності та доходів.
Для працюючих осіб - довідка з місця роботи, в якій вказана посада, заробітна плата за останні шість місяців, дата прийому на роботу і затверджений період відпустки. У довідці має бути вказано ім'я і посаду людину, яка підписала довідку, а також реєстраційні та контактні дані компанії. Додатково може знадобитися трудова книжка.
Для приватних підприємців - ліцензія, реєстраційне свідоцтво або остання податкова декларація.
- Для пенсіонерів - пенсійне посвідчення або документ про розмір пенсії.
Для студентів та учнів - підтвердження від навчального закладу з підтвердженням відпустки. Додатково може знадобитися студентська заліковка.
- Для не працюючих осіб - письмове роз'яснення про фінансове становище заявника, підписане особисто заявником.

8. Підтвердження достатніх фінансових коштів для покриття витрат під час поїздки.
Банківський рахунок, який підтверджує достатність коштів і транзакції за останні 3 місяці.
- Підписані дорожні чеки на ім'я заявника - оригінал і копія.
- Спонсорство: спонсорський лист, завірений нотаріусом і підтвердження прибутковості спонсора.

УВАГА: У разі якщо кошти перебування покриває особа, що запрошує - письмове запрошення від фізичної або юридичної особи з ЧР, завірене поліцією для іноземців.

9. Додаткові документи для дітей до 18 років, які подорожують самостійно або тільки в супроводі одного з батьків.
Письмова згода одного / обох батьків (якщо вони не їдуть з дитиною) - документ повинен бути нотаріально завірений, подається оригінал і копія. У разі якщо є тільки один опікун, потрібне свідоцтво про народження, судове рішення про опікунство, свідоцтво про смерть або інший документ, який підтверджує реальний стан речей.
- Копія закордонного або внутрішнього паспорта батьків.
- Свідоцтво про народження - оригінал та копія.

Громадянам інших країн потрібно подати реєстрацію або дозвіл на проживання на території України. Даний документ повинен бути дійсний ще 3 місяці після закінчення дії візи.

Згідно із Законом України «Про персональні дані» обов'язковим документів є згода на обробку персональних даних, яка підписується особисто заявником (за неповнолітніх дітей підпис ставить один з батьків або офіційних опікунів). Звертаємо увагу, що заявники, які подають документи через довірену особу, також повинні підготувати даний документ заздалегідь.

У разі відсутності даного документа, Візовий Центр вправі відмовити в прийомі документів.

Щоб завантажити Згоду на обробку персональних даних, будь ласка, натисніть тут.

Генеральне консульство має право вимагати будь-які інші документи, які підтверджують дані, зазначені в анкеті, і на підтвердження мети перебування, фінансового, соціального стану та стану здоров'я і т.д. Генеральне консульство також має право викликати заявника на співбесіду.

 


http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

http://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/exotic_tour2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 14.12.2017
           1€=32,64 грн.
           1$=27,81 грн.

  


© 2017, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії