тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00
(050) 45-699-00

jquery sliders

 

Екскурсійні тури

Збірні групові тури
Індивідуальні екскурсії

Корисна інформація

Необхідні документи
Про Австрію

КУРОРТ ЗЕММЕРІНГ
ЗЕМЛЯ ЗАЛЬЦБУРГ
ЗЕМЛЯ ТІРОЛЬ

Untitled Document

Відповідальний менеджер:


Юлія Ольхович

SKYPE: yulia.olkhovych
tour3@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
                (067) 216-99-00
                (093) 006-99-00
                (050) 456-99-00


ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Необхідні документи для оформлення австрійської візи

Варість візи дор.70 євро , діти до 18 років 25 євро 

- закордонний паспорт + копія 1-ї ст. та всіх шенгенських віз.
Важливо! Закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від   дня закінчення подорожі. У паспорті повинні бути принаймі дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину. Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги.
Посольство не приймає продовжені паспорта та паспорта на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінилось !!!

- копія внутрішнього паспорта (всіх сторінок, де є відмітки)

- якщо у туриста був попередній закордонний паспорт або на руках є кілька паспортів то вони подаються в оригіналах з ксерокопіями 1-ї ст. та усіх віз
- 2 фото 3,5х4,5 см. (ОБОВ’ЯЗКОВО ІДЕНТИЧНІ!)
 
- заповнена анкета

- анкета австрійського консульства  Просимо підписати анкету п. 37 та на 2-й сторінці вкінці. Роздруковується на двох окремих аркушах
 
- довідка з місця роботи, з вказанням наступних даних:
* ім'я та прізвище працівника, дата  прийняття його на роботу, місячний оклад (не менше 4 000 грн.), замітка про надання йому відпустки з  гарантією збереження посади на момент поїздки 

* назва і точна адреса підприємства, контактні стаціонарні телефони центрального офісу (при наявності адреса і телефони філії, де дійсно працює заявник візи). Довідка виписується на фірмовому бланку з підписами директора і головного бухгалтера.

(*Довідка обов’язково повинна бути перекладена на нім. мову і завірена в бюро перекладів)

  !!!Для працівників, які працюють менше 2 тижнів, додатково подається копія трудової книжки, завірена мокрою печаткою підприємства з перекладом першої сторінки та останнього запису.

       *якщо турист – приватний підприємець:
-  довідка з податкової інспекції про доходи за останні півроку
-  копія свідоцтва про державну реєстрацію субєкта підприємницької діяльності.
(*Довідки перекладаються на нім. мову і завіряються в бюро перекладів)

УВАГА!!! З 01.12.2008 консульство Австрійської Республіки не приймає ні звітів, ні декларацій з податкової.

       *для пенсіонерів - копія пенсійного посвідчення та довідка з пенсійного фонду. (*Довідки перекладаються на нім. мову і завіряються в бюро перекладів).

- довідка з банку, з вказанням наступних даних:

* на фірмовому бланку в оригіналі з вказанням назви, адреси і дійсних контактних номерів телефонів філії, яка видала довідку, вказуючи ім'я банківського виконавця
* дата відкриття рахунку
* вказання дійсного стану рахунку на момент видачі довідки, без указанням руху фінансів на рахунку !!!
(*Довідка обов’язково повинна бути перекладена на нім. мову і завірена в бюро перекладів)

( РЕКОМЕНДОВАНИЙ ЗАЛИШОК 300 ЄВРО НА ОСОБУ\ДЕНЬ ТУРУ !!! )

Увага!!! Посольство Австрії НЕ ПРИЙМАЄ  Тревел Чеки ( Travel Cheques ) !!!
Увага! у всіх довідках повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов'язковому порядку.
- копія свідоцтва про одруження для одружених, які подорожують разом. (Обов’язково має бути переклад на нім. мову завірений у бюро перекладів)

- підтвердження про наявність транспортного засобу - туди і назад (бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус; а у випадку подорожі на власному автомобілі –оригінал «зеленої карти» та копія водійських прав і техпаспорта)

Увага! Другий листок оригіналу «зеленої карти» посольство не повертає.

 - медична страхівка Увага! З 05.11.2010 р. обов’язковою вимогою при відкритті візи є страхування у нашій компанії. Страхівка включає в себе гірськолижне страхування та страхування від невиїзду.

(Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2010, тоді медична страхівка повинна бути виписана з розрахунку +2 дні до поч. туру та +2 дні після закінчення туру + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхівки 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 12 днів) 
Для дітей.
- 2 фото 3,5х4,5 см

- копія свідоцтво про народження дитини (*Довідка перекладається на нім. мову і завіряється в бюро перекладів)

- довідка з місця навчання (де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі). (*Переклад на нім. мову, завірений в бюро перекладів)

- якщо дитина подорожує лише з одним із батьків необхідно мати нотаріальний дозвіл від іншого з батьків (*Довідка перекладається на нім. мову і завіряється в бюро перекладів) та копію вн. паспорта. 

Обов'язково ОРИГІНАЛ дозволу!!!

-    копії віз батьків та копії внутрішніх паспортів, якщо вони подорожують разом з дітьми, але мають вже діючі шенгенські візи.





 


http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

http://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/partners2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/hot2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/minimal2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

http://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 20.06.2018
           1€=31,25 грн.
           1$=27,20 грн.

  


© 2018, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії