Необхідні документи

Для поїздки в Албанію літаком

- діючий закордонний паспорт. Для громадян України - в'їзд безвізовий.

Якщо є діюча шенгенська віза - додатково іншої візи оформляти НЕ ТРЕБА!

Для поїздки в Албанію автобусом, власним авто оформляється болгарська віза (мульти) АБО транзитна румунська віза.

Перелік документів для оформлення болгарської візи:

(вартість 45є - дорослі, 10є - діти, студенти до 21р., пенсіонери)

Закордонний паспорт (термін дії паспорта повинен бути щонайменше до березня-квітня 2017 року)

Кольорові фотографії 2 шт. (як на Шенгенську візу: 3,5х4,5 см, зроблені на білому фоні, чіткі, 80 % повинно займати обличчя)

-  анкетні дані

- Для дітей: копія свідоцтва про народження, кольорові фотографії 2 шт., для дітей, що подорожують з одним  дорослим - копія нотаріального дозволу від батька/матері (з собою на час поїздки ОБОВ’ЯЗКОВО мати оригінал), 

Для студентів до 21 року: копія студентського квитка або оригінал довідки з місця навчання

Для пенсіонерів будь-якого віку - копія пенсійного посвідчення
  

Останній термін прийому документів за 10 днів до виїзду

 

Перелік документів для оформлення транзитної румунської візи:

Консульський збір 50 USD; діти та студенти віком до 18 р., пенсіонери - 10 USD.

-  анкетні дані

- закордонний паспорт (термін дії паспорту має бути 6 міс. до дати повернення, має бути 2 чисті сторінки!);

- копії сторінок внутрішнього паспорту (всі сторінки, де є записи);

- копія 1-ої сторінки закордонного паспорта та копії шенгенських віз, виданих за останні 3 роки;

- 2 нові кольорові фото 3.5х 4.5 см (на вписаних дітей також), обов’язково на білому фоні, щоб лице займало 60-80% фото. Не скановані!;

- довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера та із фразою, що на час поїздки зберігається робоче місце та оклад. 

- довідка з банку про наявність рахунку із вказанням залишку коштів на ньому (рекомендована сума залишку 8-10 тис. грн) Довідки ПРО РУХ КОШТІВ НЕ ПОТРІБНО !!!

для студентів: довідка з місця навчання, копія студентського квитка.

для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення, довідка з Пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 міс. 

для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП., оригінал довідки про доходи за останній звітний період (з податкової інспекції), довідка з банку про рух коштів

для дітей: копія свідоцтва про народження, довідка з місця навчання 

для непрацюючих: Довідка з банку про наявність рахунку та залишку коштів на ньому. (Рекомендована сума залишку 5-8 тис.грн). Якщо нема довідки з банку, тоді: нотаріальна заява про спонсортсво когось з близьких родичів+ довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми + довідка з банку про наявність рахунку та залишку коштів на ньому + документ, що підтверджує ступінь спорідненості родинних зв'язків.

- документи на автомобіль: копія Зеленої карти, копія тех. паспорта автомобіля, копія прав водія

Останній термін прийому документів – за 10-14 днів до виїзду.


© 2007, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії